Vi levererar kvalitativa tjänster inom redovisning och bokföring till mindre företag samt årsredovisning

Efter många år i branschen har vi erfarenhet från allt mellan små enmansföretag till större företag med internationella affärer. Vi anpassar oss till höga krav på snabbhet och noggrannhet, och av de mindre har vi lärt oss vikten av ett bra pris utan att tumma på kvalitén. De flesta av våra kunder finns i och nära  Stockholm. Med dagens teknik spelar avstånden mindre roll.

 

Inte bara bokföring!

Tack vare vår erfarenhet gör det möjligt att erbjuda mer än bara löpande bokföring och bokslut. Genom att kunna hjälpa dig även med budgetering, analys och uppföljning av ditt företags ekonomi ger vi dig också verktyg att kunna utveckla ditt företag. Skillnaden mellan en bokföring som enbart uppfyller lagkraven och en redovisning som också ger möjlighet till snabba analyser och kloka beslut är egentligen inte stor utan är mera en fråga om kunskap och effektiva rutiner.

 

Vi lägger upp bra rutiner för och vi har kunskap om de flesta branscher. Vi har också ett komplett utbud av tjänster inom lön - lönehantering, outsourcing av ekonomi och lön, affärsjuridik och avtal, samt inom skatt och moms.

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Vilka är vi?

Affärsjuridik som fungerar. Vi är inte ”fina byrån på fina gatan” vi jobbar hårt med affärsjuridik och redovisning i verkligheten!  Vi löser folks problem – vare sig det gäller redovisning för ditt företag eller juridiska frågor inom affärsjuridik. Kontakta oss på nedanstående formulär.

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Design: Mikael Lundén