Ekonomi och lönekonsulttjänster

Dags att tänka om? Du kan effektivisera genom lägga ut delar av din produktion på underleverantörer. Det är inget konstigt alls. Så varför skulle ekonomi- och lönebitarna vara annorlunda?

 

Det finns många fördelar med att outsourca hela eller kanske bara delar av sin ekonomi- och lönehantering. Genom att outsourca till auktoriserade redovisningskonsulter får ni ytterligare fördelar på köpet. Fem av de viktigaste argumenten är:

 

1) Ni kvalitetssäkrar funktionerna - vår kvalitet och våra rutiner kontrolleras regelbundet av SRF. Dessutom har vi fullgoda ansvarsförsäkringar.

2) De fasta utgifterna minskar - mindre yta, inga investeringar, och inga andra fasta kostnader för t ex IT och programvara.

3) Slipp många problem - inga bekymmer med semester, sjukskrivningar och annan frånvaro, eller att rekrytera ersättare för personal som slutar.

4) Specialister på alla områden - våra redovisningskonsulter utbildas dessutom regelbundet och är uppdaterade på alla nyheter och förändringar.

5) Stor kapacitet när det behövs - vi har resurserna vid arbetstoppar, bokslut, eller högsäsong. Och ni betalar inget när extraresurserna inte används.

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Vilka är vi?

Affärsjuridik som fungerar. Vi är inte ”fina byrån på fina gatan” vi jobbar hårt med affärsjuridik och redovisning i verkligheten!  Vi löser folks problem – vare sig det gäller redovisning för ditt företag eller juridiska frågor inom affärsjuridik. Kontakta oss på nedanstående formulär.

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Design: Mikael Lundén